Tips voor autovakantie met de hond

Autovakantie met de hond

Wanneer u op vakantie gaat met de hond, kan het reizen voor problemen zorgen, vooral wanneer u met de auto naar uw vakantiebestemming rijdt. Een autovakantie met de hond vereist dan ook een goede voorbereiding, zeker als u ver met uw hond moet reizen naar uw vakantie bestemming. Daarom enkele tips om de autovakantie met de hond wat veiliger en rustiger te maken.

De hond zit vaak niet vast in de auto en dat kan onveilig zijn. Ook zou de hond de kofferbak of achterbank van uw auto kunnen beschadigen, wat de waarde van uw auto geen goed doet op de lange termijn.

Hondenbench in de auto

Wij hebben een oplossing voor dit probleem gevonden: een autobench. In een autobench zit uw hond veilig in een stevige hondenbench achterin de kofferbak van uw auto. De hond is op deze manier niet in staat om de auto van binnen te beschadigen en zit hij veilig vast in het geval van een noodstop.

Op de website Autobench.nl zijn veel verschillende autobenches te vinden. Zo is er voor ieder formaat hond wel een autobench te vinden die in uw auto past. Ook zijn er autobenches van verschillende kwaliteiten verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Veelzijdig in gebruik
hondenbench van autobench
De autobenches van Autobench.nl zijn erg handig om uw hond naar uw vakantiebestemming te vervoeren. In Duitsland is het zelfs verplicht om uw hond vast te zetten in de auto. De autobenches kunnen ook in het vakantiehuisje dienst doen als slaap- en rustplek voor uw hond. Haal de kooi simpelweg uit uw auto en zet de bench binnen neer. Met een autobench heeft uw hond altijd zijn vertrouwde plekje bij zich.

Een handige tip is dat u het beste minimaal twee weken van tevoren een autobench kunt bestellen. Dan geeft u uw hond een beetje tijd om aan de bench te wennen voordat u samen op vakantie gaat. Als de hond gewend is aan de hondenbench zal hij rustiger blijven tijdens het vervoer. Ook zal uw hond in het vakantiehuisje waarschijnlijk rustiger slapen in de hondenbench wanneer hij gewend is aan de kooi en het ziet als zijn eigen plekje.

Zorgeloos op vakantie

Kortom, wanneer u zorgeloos met het hele gezin op vakantie wilt zonder uw hond thuis achter te laten, kunt u bij ons een vakantie met hond boeken. Want bij ons zijn in alle honden vakantiehuizen, honden welkom. Vergeet tijdens het reizen niet uw hond goed vast te zetten in de auto, bijvoorbeeld in een autobench.

Wij wensen u veel plezier op uw vakantie met de hond