honden welkom Tsjechië

Vakantie met hond ( honden welkom ) in Tsjechië

Honden welkom op vakantie in Tsjechië.

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Tsjechië waar meerdere honden welkom zijn?  Bijvoorbeeld een vakantiehuis met omheinde tuin in Tsjechië waar 2, 3,4, 5 of 6  honden op vakantie welkom zijn?

Wij hebben een groot aanbod vakantiehuizen in Tsjechië waar u en uw honden van harte welkom zijn.  Ook met omheinde tuin.  En veel hondvriendelijke vakantiehuizen in Tsjechië liggen in de bossen of in de bergen. Een heerlijke ongeving om te genieten van een vakantie met uw honden.

Hieronder een paar websites waar u een vakantiehuis in Tsjechië kunt huren waar honden welkom zijn. Voor een heerlijke vakantie met hond in Tsjechië. In één huis in Tsjechië zijn 6 honden welkom en in overleg meer. Lees hieronder waarom een vakantie met hond in Tsjechië een aanrader is.

Website Vakantie met Hond

Op de website vakantie met hond vindt u een aanbod van ruim 40.000 vakantiehuizen waar honden welkom zijn.  Ook voor een vakantie met hond in Tsjechië.

Vakantiehuizen honden welkom Tsjechiëhttp://www.vakantie-met-hond.be/search/index/searchButton/1/sDate/-1/sCountry/CZ

Particulier vakantiehuis Tsjechië

Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis in Tsjechië waar 1, 2, 3, 4, 5 of 6 honden op vakantie welkom zijn?
U kunt van een Nederlandse eigenaar een groot vakantiehuis in Tsjechië huren welke geschikt is voor een groep van 2 tot 12 personen. U kunt dit vakantiehuis met hond ook huren als u bijvoorbeeld met 6 of 8 personen bent.  
En honden zijn van harte welkom in dit grote 2-persoons tot 12-persoons vakantiehuis in Tsjechië.
De tuin is helemaal omheind!  ideaal voor een vakantie met honden.

Het grote vakantiehuis met hond in Tsjechië ligt in het dorpje Beroun op 4 kilometer afstand van het kleine stadje Teplá en op 2 kilometer afstand van het beroemde klooster “Klaster Teplá”.
Een prachtige omgeving voor een vakantie met hond in Tsjechië.

Het verblijf is gesitueerd in een voormalige boerderij uit 1916. De boerderij is een groot L-vormig complex bestaande uit het woonhuis en twee grote schuren.

Vanwege de ruime vertrekken en de aanwezigheid van twee badkamers is het huis prima geschikt om er met 2 gezinnen gebruik van te maken. Aangezien de vakantiewoning zich geheel gelijkvloers bevindt, is de woning geschikt voor minder valide mensen. De woning is echter niet speciaal voor dit doel gemaakt. Op zolder vindt u een extra slaapkamer geschikt voor vier personen en daarnaast een grote speelruimte met o.a. een biljart, tafelvoetbal, sjoelbak en een televisie hoek. Een kast met vele spelletjes completeren het geheel. Beneden in een grote schuur staat een tafeltennistafel en u kunt daar darten.

Dit grote 8 tot 12 persoons hondvriendelijk vakantiehuis in Tsjechië staat aan de rand van de woongemeenschap op 1000 m2 eigen grond met een geheel omsloten tuin waardoor er een zeer grote mate van privacy is. De woning zelf heeft een woonoppervlak van  ongeveer 160m2 en bestaat uit een grote woonkeuken, woonkamer met openhaard, 2 badkamers, 4 grote slaapkamers met totaal 12 bedden. De benodigde bedden zijn bij aankomst reeds opgemaakt.  Het woonhuis heeft een zeer ingrijpende renovatie ondergaan om het comfort van onze gasten te kunnen garanderen. De fotogalerij geeft een goed beeld van de huidige situatie. In 2008 hebben we de eerste gasten mogen ontvangen. Sindsdien hebben veel mensen hun vakantie met hond in ons mooie vakantiehuis doorgebracht.  Honden zijn van harte welkom op vakantie in dit huis. In principe zijn maximaal 6 honden in dit vakantiehuis Tsjechië welkom maar in overleg zijn er eventueel 7 of 8 honden op vakantie welkom.

Een Aanrader honden vakantiehuis in Tsjechië.

Luxe vakantiehuis met verwarming.
De woonkamer en keuken kunnen worden verwarmd met een infraroodverwarming via een thermostaat. Daarnaast staan in de badkamers en slaapkamers elektrische kachels.

Houtkachel
Voor de liefhebbers staat in de keuken en gang een houtkachel. De woonkamer heeft een grote openhaard. Een groot en gezellig vakantiehuis in Tsjechië, geschikt voor een vakantie met een groep tot en met 12 personen.

Informatie en boeken van dit vakantiehuis Tsjechië waar 1, 2, 3, 4,  of 6 honden welkom zijn .

Vakantiehuis honden welkom Tsjechië Beroun

Last minute vakantiehuis honden welkom Tsjechië.

Het is ook mogelijk een last minute vakantiehuis met hond in Tsjechië te huren.
In veel last minute vakantiehuizen in Tsjechië zijn honden welkom.

Voor een goedkope vakantie met hond in Tsjechië.

Last minute vakantiehuizen in Tsjechië