Honden welkom Duitsland

Vakantiewoning in Duitsland huren waar hond welkom is

Wilt u een vakantie in Duitsland boeken en bent u op zoek naar een vakantiewoning of bungalow in Duitsland waar de hond welkom is? Wij hebben een aanbod van meer dan 3.000 vakantiewoningen en bungalows in Duitsland waar honden welkom zijn. Ook beschikken we over hondvriendelijke en huisdiervriendelijke vakantieparken in Duitsland. Afhankelijk van de individuele bungalow of vakantiewoning in Duitsland zijn er 1,2 of 3 honden welkom. Op de meeste vakantieparken en bungaloparken in Duitsland is per bungalow of vakantiewoning 1 hond welkom. Bij wijze van uitzondering zijn op deze parken in Duitsland 2 of 3 honden per accommodatie welkom. Er zijn in Duitsland ook hondvriendelijke vakantiewoningen en bungalows te huur in de omgeving van losloopgebieden voor honden. Zoek een hondvriendelijke of huisdiervriendelijke vakantiewoning, bungalow of vakantiepark in Duitsland via de onderstaande zoekbox. Per vakantiewoning of bungalow in Duitsland staat aangegeven hoeveel personen en honden er in de accommodatie welkom zijn.

Kamperen met honden in Duitsland

In Duitsland bevinden zich vele vakantiehuisjes, bungalows en chalets waar 1 tot 5 honden welkom zijn. Duitsland is dan ook zeer populair bij honden bezitters. Naast de vele vakantiehuisjes en vakantieparken is het in Duitsland ook mogelijk om goed en voordelig met de hond te gaan kamperen. In Duitsland bevinden zich honderden campings waar honden op vakantie welkom zijn. Vaak zijn dit kleinschalige campings maar ook op de grotere campings in Duitsland met zwembad zijn soms honden welkom. Een overzicht van campings in Duitsland waar de hond welkom is, vindt u op onze website honden campings. In de rubriek aanraders Duitsland van deze website honden campings vindt u de meest hondvriendelijke campings van Duitsland. Op deze specifieke honden campings in Duitsland zijn meestal 1, 2 of 3 honden welkom en vaak vindt u op deze campings ook een speelterrein en uitlaatplaats voor uw honden. Bekend is dat een aantal Nederlanders een camping in Duitsland exploiteert welke gericht is op honden.
Een vakantie met hond op honden camping in Duitsland waar de hond echt welkom is boekt u op honden-campings.nl

Villa Vergezicht in de Eifel

Betn u op zoek naar een bijzondere vakantievilla in Duitsland?  Een villa met een fantastisch uitzicht? Villa Vergezicht is een luxe vakantievilla in de Eifel waar honden, na overleg met Nederlandse huiseigenaar welkom zijn..Maximaal 3 honden welkom. Villa Vergezicht ligt in een natuurgbied en heeft een omheinde speelweide. Hieronder een tekst uit de website.

De tuin
De tuin is met ruim 2900m2 zeer groot te noemen.
Omdat villa Vergezicht op een helling gebouwd is zijn niet alle delen van de tuin zonder meer veilig te noemen voor kleine kinderen. Zo is er bijvoorbeeld een steil pad naar een uitzichtpunt van waaruit je over de villa heen, bij helder weer, vele kilometers ver richting Hundsrück kunt kijken. Om er voor te zorgen dat ouders met kleine kinderen toch van een zorgeloze vakantie kunnen genieten hebben we een omheind speelveld aangelegd, waarvan de poort op slot kan. U heeft vanaf de zitkamer, de keuken en het overdekte terras een goed zicht op dit veld.

Achter dit speelveld bevinden zich de parkeerplaatsen. Omdat dit gedeelte van het grondstuk het mooiste vergezicht biedt hebben we hier nog een extra terras aangelegd waarop een robuuste picknicktafel staat.
De woonkamer is dé eyecatcher van het huis. Het is een zeer ruime woonkamer van ruim 40 m2. Door de grote glaswand heeft u vanaf de bank of eettafel een werkelijk fantastisch uitzicht over de omgeving. U kijkt kilometers ver om u heen over heuvels en bossen. De ervaring is dat bij de meeste mensen die voor het eerst deze kamer betreden de mond letterlijk openvalt van verbazing.
De inrichting is luxe te noemen. Er staan prachtige comfortabele leren meubels. Er staat een grote televisie met een DVD-speler (u moet wel zelf uw DVD's meenemen). Ook staat er een grote eettafel met 6 stoelen in de kamer. U kunt heerlijk eten in een sprookjesachtige omgeving. Accessoires en sfeerverlichting maken het geheel compleet! Met veel plezier zult u in deze kamer verblijven. De woonkamer biedt tevens toegang tot het dakterras. Middels openslaande deuren en een kleine trap komt u zo vanuit de woonkamer op dit dakterras. Het dakterras is ruim 45 m2 en er staat een grote loungeset waar met gemak 8 personen heerlijk kunnen zitten en genieten van de omgeving. Dit terras ligt de hele dag in de zon.

Villa Vergezicht beschikt behalve over de genoemde twee terrassen nog over een derde terras wat aan het huis vast zit. Namelijk een terras bij de hoofdingang. Dit L-vormige terras biedt vooral in de hete zomermaanden tijdens de ochtend uren een heerlijke schaduwrijke plek om de dag rustig te beginnen.


De omgeving
De omgeving rond villa Vergezicht is prachtig te noemen. Kenmerkend zijn de vele beboste hellingen en prachtige vergezichten. Het is een adembenemend landschap die u erg zal bevallen. Er zijn zeer veel mogelijkheden op het gebied van recreatie. Te veel om hier op te noemen. Boven aan de pagina vindt u onder "links" een aantal weblinks zodat u zich rustig kunt oriënteren. U zult verbaast zijn over de vele mogelijkheden!

Villa Vergezicht is een ideale plek voor een vakantie met honden. U en uw honden zijn hier in de Eifel van harte welkom.

Alle informatie over villa vergezicht Duitse Eifel.  • Villa Vergezicht
  • Villa Vergezicht

    Een prachtige vakantievilla in Duitsland, omheinde speelweide, honden welkom na overleg huiseigenaar