Honden welkom in België

Met de hond op vakantie naar België

Met de hond op vakantie en op zoek naar een chalet, vakantiehuis, vakantiepark of bungalowpark in België waar de honden of honden welkom zijn? Via de zoekbox hieronder kunt u zoeken naar honden vakantiehuizen, chalets, vakantieparken en bungalowparken in België waar de hond welkom is. U kunt hierbij zoeken naar honden vakantiehuizen en chalets in bijvoorbeeld Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen of de Ardennen. U kunt ook zoeken binnen het aanbod accommodaties bungalowparken en vakantieparken in België. Binnen ons aanbod vakantieparken en bungalowparken in België en met name de Ardennen zijn mooie vakantieparken en bungalowparken te vinden waar honden of andere huisdieren welkom zijn. U kunt op deze huisdiervriendelijke bungalowparken in België een vakantiehuis of chalet huren waar tenminste 1 hond welkom is en waar in veel gevallen zelfs 2 honden welkom zijn. Zoek via de box hieronder uw huisdiervriendelijk vakantiehuis, bungalow of chalet en voel u welkom op één van de mooie vakantieparken of bungalowparken in België.

Zoek uw huisdiervriendelijk vakantiehuis

Honden welkom in de Belgische Ardennen

Als er één plek is waar honden welkom zijn dan is het wel in de Belgische Ardennen. Op tal van bungalowparken, campings en vakantieparken in de Belgische Ardennen zijn honden welkom. Ook veel eigenaren van particuliere vakantiehuizen en chalets in de Ardennen heten u en uw honden graag welkom. In de Ardennen is het mogelijk een chalet of vakantiehuis te huren waar 3, 4 of 5 honden welkom zijn. Hierbij heeft een aantal van deze hondvriendelijke chaltes en vakantiehuizen in de Ardennen een goed omheinde tuin en zijn deze huizen vrij gelegen. Een bijna garantie voor een fijne vakantie met uw hond in de Ardennen. Zie ook de website vakantie met hond voor de mooiste vakantiehuizen met hond in de Belgische Ardennen.

Bungalowparken en vakantieparken in België

Veel vakantieparken en bungalowparken in België liggen verscholen in de natuur. En vaak zijn er op deze rustig gelegen vakantieparken en bungalowparken in de Ardennen honden welkom. Met name de vakanteparken en campings in de Ardennen zijn vaak ingericht op honden en andere huisdieren en liggen in de mooiste wandelgebieden in de Ardennen. Het is om die reden dat veel Nederlanders een vakantie met honden op een vakantiepark of bungalowpark in de Belgische Ardennen boeken. Tel daarbij op dat de Ardennen op relatief korte afstand van Nederland liggen en de populariteit van honden vakanties in de Ardennen is verklaard.

Voorbeeld van een hondvriendelijk vakantiepark in de Ardennen.

Vakantiepark in de Ardennen Vencimont.
Dit hondvriendelijke vakantiepark ligt in een zeer groene en bosrijke omgeving waar het heerlijk vertoeven is voor mens en dier. Honden zijn welkom op dit vakantiepark. Op dit rustige en kleinschalige vakantiepark in de Ardennen staan ongeveer 50 geheel vrijstaande of geschakelde chalets. Deze chalets zijn geschikt voor een verblijf van 6 of 8 personen. Er zijn 6-persoons chalets te huur waar 1 hond welkom is maar ook chalets waar 2 honden welkom zijn. Dit geldt ook voor de 8-persoons chalets op dit intieme en groene vakantiepark in de Ardennen. Ook in de chalets voor 8 personen zijn er 1 of 2 honden welkom. Dit leuke vakantiepark ligt in een vallei. De mensen in het gastenboek zijn lovend over dit zeer rustig gelegen vakantiepark in de Ardennen. Dit park is een aanrader indien u een rustig en kleinschalig vakantiepark in de Ardennen zoekt waar 1 of 2 honden welkom zijn.

Informatie en boeken:  Vakantiepark Ardennen 1 of 2 honden welkom.

Groepshuis in België huren

Ook indien u een groot vakantiehuis of groepshuis in België zoekt waar de hond welkom is, zit u in de Ardennen goed. In de Ardennen zijn meer dan 1.000 grote vakantiehuizen en groepshuizen te huur waarvan er in dan meer dan 500 van deze groepshuizen en grote vakantiehuizen honden welkom zijn. Veel van deze groepshuizen en grote vakantiehuizen in de Ardennen zijn geschikt voor een familieweekend, familiereünie of vriendenweekend. Daar de hond ook veelal als lid van de familie gezien wordt, zijn in België en met name de Ardennen honden vaak in groepshuizen en grote vakantiehuizen welkom. Afhankelijk van het groepshuis of grote vakantiehuis in de Ardennen zijn er 1, 2, 3 of 4 honden welkom.

Website groepshuizen en grote vakantiehuizen in de Ardennen.