Honden welkom Frankrijk

Honden welkom op vakantie in Frankrijk

Op vakantie met de hond naar Frankrijk? Gelukkig zijn er in veel vakantiewoningen, boerderijen en bungalows in Frankrijk honden welkom. Afhankelijk van de vakantiewoning, bungalow of boerderij in Frankrijk zijn er 1,2, 3 of 4 honden welkom. Op verzoek zijn er bij een aantal vakantiewoningen, boerderijen en bungalows in Frankrijk 5 honden welkom. Het aantal accommodaties in Franrijk waar 5 of meer honden of andere huisdieren welkom zijn, is echter zeer beperkt. Heeft u een bepaalde vakantiewoning, bungalow of boerderij in Frankrijk gezien waar 3 of 4 honden welkom zijn maar wilt u een vakantie in Frankrijk met 5 honden vieren, geef dit dan aan ons door. Wij vragen de huiseigenaar dan of er bij wijze van uitzondering 5 honden welkom zijn.

Zoek uw huisdiervriendelijk vakantiehuis

Met 6 of 7 honden op vakantie naar Frankrijk

Heeft u 6 of 7 honden en wilt u met deze 6 of 7 honden een honden vakantiehuisje of chalet boeken in Frankrijk?  We hebben in Frankrijk ( Normandië ) een leuk en betaalbaar vakantiehuis ( gite ) te huur waar maar liefst 6 of 7 honden op vakantie welkom zijn. Dit 6-persoons vakantiehuis in Frankrijk ligt aan een meer met volop vis. U kunt hier dus ook een visvakantie houden.  Dit vrijstaande vakantiehuis beschikt over een grote tuin van 1.0002 meter met een omheining van 170 cm. Ideaal voor een vakantie met honden. 

De eigenaren van dit honden vakantiehuis in Frankrijk zijn echte honden vrienden. Er zijn 6 of 7 honden hier welkom maar u kunt u dit honden vakantiehuis bijvoorbeeld ook huren indien u 2, 3, 4 of 5 honden hebt. In principe zijn alle honden hier tijdens uw vakantie in Frankrijk welkom. Vanzelfsprekend mag er niet aan het vakantiehuis beschadigd worden. 

De omgeving is ook geschikt voor een vakantie met honden.
Ook de omgeving is perfect voor een vakantie met honden. U heeft hier alle ruimte om met uw honden te wandelen of te zwemmen. Ook in deze mooie omgeving in Frankrijk zijn uw honden dus welkom.

Uw honden mogen gratis mee.
Ook bijzonder is dat er niet alleen 2, 3, 4, 5, 6 of 7 honden welkom zijn tijdens uw vakantie in Frankrijk. De honden mogen ook nog eens gratis in dit mooie en ruime honden vakantiehuis in Frankrijk verblijven.

Informatie vakantiehuis 6, 7 honden welkom in Frankrijk.

De Auvergne, aantrekkelijk gebied honden vakantie Frankrijk

Veel Nederlanders die met hun hond op vakantie gaan naar Frankrijk kiezen voor de Auvergne. In de Auvergne zijn veel mogelijkheden om met de hond vrij te wandelen, de omgeving is bosrijk en groen. Een fantastische omgeving voor een vakantie met honden in Frankrijk. In dit mooie gedeelte van Frankrijk verhuren wij via onze partners aantrekkelijke vakantiewoningen en boerdrijen. Er zijn in de Auvergne vakantiewoningen te huur waar 1, 2 of 3 honden welkom zijn. Het is ook mogelijk om in dit hondvriendelijke gedeelte van Frankrijk een kampeervakantie met hond te boeken. Op een aantal campings in dit bosrijke gedeelte van Frankrijk zijn op een aantal campings 1, 2 of 3 honden welkom.
Voor de mooiste honden campings in Frankrijk, zie onze website honden campings Frankrijk.

Honden welkom in de Vogezen

De Vogezen staan bekend om de mooie heuvels, dalen, bossen, meren en beekjes. Deze streek is één van de mooiste vakantie gebieden van Frankrijk. Een gebied dat zeer geliefd is bij wandelaars, rustzoekers, natuurliefhebbers en honden liefhebbers. De Vogezen zijn zeer geschikt voor een vakantie met de hond. Er zijn verschillende, aantrekkelijke vakantiewoningen, boerderijen en chalets te huur waar honden welkom zijn. De Vogezen zijn zeer populair onder Nederlanders en een groot aantal landgenoten bezit een vakantiewoning in dit prachtige gedeelte van Frankrijk. Indien u een vakantie in Frankrijk wilt boeken waar u en uw honden zich welkom zullen voelen, zijn de Vogezen zeker een aanrader. U zoekt een vakantiewoning in de Vogezen waar honden welkom zijn onze website vakantie-met-hond.be
Of u nu een vakantiewoning, boerderij of chalet in Frankrijk zoekt waar 1 of 2 honden welkom zijn of waar 3 honden toegestaan zijn, u boekt iedere hondvriendelijke vakantiewoning in Frankrijk online.

Goedkope vliegtickets naar Frankrijk

Indien u een vakantie in Frankrijk wilt boeken en op zoek gaat naar goedkope vliegtickets dan verwijzen wij u graag naar de website alle-goedkope-vliegtickets.nl
U kunt op deze website de tarieven van goedkope vliegtickets naar Frankrijk zoeken en met elkaar vergelijken.

Vallee de La Dordogne

De Vallee de La Dordogne is een prachtige groene streek in Frankrijk. U vindt hier veel bossen, ruimte en een onvergetelijke natuur. U kunt hier heerlijk met uw hond wandelen. In dit prachtige gebied vindt u veel particuliere vakantiehuizen en gites waar honden welkom zijn.
Zo kunt u via een Nederlandse eigenaar 2 gites huren ( voor 4 en 6 personen ) + een studio,  met gebruik van een verwarmd zwembad. Uw hond is hier van harte welkom.
Meer informatie vindt u op de website domaine-le-cedre.nl
  • Authentieke Gites
  • Authentieke Gites

    U kunt hier een gites huren met gebruik van een verwarmd zwembad

Watermolen Frankrijk honden welkom

Wilt u eens een bijzonder vakantie met uw honden in Frankrijk vieren? Een vakantie in Frankrijk waar uw honden ook welkom zijn?  Bijvoorbeeld een vakantie met 2 of 3 honden in de Auvergne?
Watermolen Moulin de Laval biedt u alles wat een vakantie ongevetelijk maakt.  Een vakantie met of zonder honden.  Deze authentieke watermolen in Frankrijk ligt op een ongekend mooie locatie in de Auvergne, is ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers en zeer geschikt voor een vakantie met honden in Frankrijk. De grote tuin en prachtige omgeving bieden u en uw honden veel mogelijkheden. Er zijn 3 honden welkom! Nederlandse eigenaren.  Voor een bijzondere vakantie met of zonder honden in Frankrijk.
Website:  Watermolen Moulin de Laval