Honden welkom Drenthe

Honden welkom op vakantie Drenthe

Drente is de provincie in Nederland om met de hond op vakantie te gaan. Het Drents Friese Wold in Drenthe is het gebied voor een honden vakantie.Hieronder een aantal vakantie adressen waar honden in Drenthe welkom zijn. U kunt in Drenthe met 1, 2, 3, 4 of meer honden op vakantie.

Vakantiehuizen Drenthe honden welkom.

Op de website vakantie met huisdieren vindt u een groot aanbod vakantiehuizen, bungalows en vakantieparken in Drenthe waar honden welkom zijn.

Vakantiehuizen honden welkom in Drenthe

Honden campings in Drenthe

Op de website honden campings vindt u campings in Drenthe waar honden welkom zijn.
Ook zijn er in Drenthe echte honden campings.

Campings in Drenthe waar honden welkom zijn

Tabaks vakantiebungalows

In het lieflijke Schoonoord ( Drenthe ) vindt u Tabaks vakantiebungalows.
Het gaat hier om 4-persoons, 6-persoons en 8-persoons vakantiebungalows waarin in een aantal bungalows 1 of 2 honden welkom zijn.  In overleg zijn er in een aantal bungalows meer honden welkom,.

Tabaks vakantiebungalows is een kleinschalig bungalowpark Drenthe. Het bungalowpark ligt in een bosrijk gebied en is perfect gelegen voor een vakantie met honden.
De bungalows zijn schoon en zeer betaalbaar.

Tabaks Vakantiebungalows Drenthe

Vakantiehuis Drenthe omheinde tuin

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Drenthe met omheinde tuin?  Een 10 persoons en kindvriendelijk vakantiehuis in Drenthe waar meerdere honden welkom zijn?
In Drenthe ( Gasselte ) bevindt zich een ideaal vakantiehuis voor families met honden
Het vakantiehuis  is geschikt voor 1 of 2 gezinnen met honden. Er zijn 4 slaapkamers, 10 bedden het huis beschikt over alles dat je van een vakantiehuis mag verwachten. De tuin is volledig omheind. Vanuit het vakantiehuis loop je zo het bos in, de heide op, waar je heerlijk met de hond kunt wandelen. Dit is op nog geen minuut lopen van het huis. Ook zijn er een aantal natuurplassen rond Gasselte gelegen waar je de honden kunt laten zwemmen. Kortom, een heerlijk vakantiehuis voor een goede prijs." U en uw honden zijn hier van harte welkom.
Informatie: Oopshuus.nl