Campings honden welkom

Kamperen met de hond

Kampeervakanties met honden zijn zeer populair. Er zijn in Nederland en heel Europa veel campings te vinden waar honden welkom zijn. Hierbij moet onderscheid gemaakt worden tussen campings die een gedeelte van hun camping ter beschikking stellen aan kampeerders met honden en campings waar alle kampeerplaatsen bestemd zijn voor een kampeervakantie met de hond. Op deze pagina geven we u wat voorbeelden van campings die gespecialiseerd zijn in honden vakanties voor kampeerders. Op deze campings zijn honden meer dan welkom!

Op de website honden campings vindt u een overzicht van campings waar honden welkom zijn. U vindt hier een aanbod honden campings in onder andere Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Italië en Tsjechië. Het is per camping verschillend hoeveel honden er welkom zijn. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van aantrekkelijke honden campings in Nederland. Op deze campings zijn in de regel meerdere honden welkom.

Hondencamping Erkemederstrand

Camping Erkemederstrand is waarschijnlijk de meest bekende honden camping van Nederland. Dit is de enige camping in Nederland waar alle honden welkom zijn. En camping Erkemederstrand beschikt over een hondenstrand waar de honden het hele jaar los mogen lopen. Camping Erkemederstrand biedt optimale omstandigheden voor een kampeervakantie met honden. Zo is er op de camping een hondendouche, zijn overal op het terrein poepzakjes beschikbaar en is er in de supermarkt en restautant van alles te koop voor uw hond of honden. Bij camping Erkemederstrand zijn uw honden zeer welkom.

Website hondencamping Erkemederstrand:  www.erkemederstrand.nl

Strand49
Luxe strandcamping aan zee in Sint-Maartenszee, Noord-Holland.
Elke kampeerplaats is voorzien van privé sanitair.
Het strand is voor mindervaliden per auto bereikbaar en u kunt gratis parkeren aan het strand.
Honden zijn welkom en mogen het gehele jaar aangelijnd op het strand en na 19.00 uur loslopen.
Website van Strand49

Hondencamping 't Haasje in Limburg

Ook hondencamping 't Haasje in Limburg is een camping waar uw honden meer dan welkom zijn. Ook op deze camping kunt u kamperen met een onbeperkt aantal honden. Alle honden zijn hier welkom. Hondencamping 't Haasje heeft prima voorzieningen voor een kampeervakantie met honden. Zo is er een speelweide voor de honden en zijn er dagkennels. Camping 't Haasje is een minicamping. Het aantal plaatsen is beperkt.

Website hondencamping 't Haasje.

Honden campings in Zeeland

Wilt u kamperen met uw hond in Zeeland?
In Zeeland zijn diverse campings waar uw hond welkom is.

Een van de campings in Zeeland waar uw honden welkom zijn, is strandcampinggroede.

Hondencamping Evensterk Drenthe

Op vakantie en je hond mag mee. Niet aan een touwtje voor de tent, maar net zoveel plezier als de volwassenen en kinderen. Honden camping Evensterk in Drenthe is een kleinschalige camping waar honden van harte welkom zijn.Een gemoedelijke kleinschalige camping, met prima sanitair. Een omsloten terrein met zon en schaduwplekken. Veel speelmogelijkheden voor kinderen en honden. Skelters, trampoline, tafeltennis, speelhuisjes, zandbak, basketbal, voetbal, een barbecue te gebruiken. Picknicktafels op het terrein en een gezellige vuurplaats.
200 meter van het Ronostrand een heerlijke openlucht zwemplas. In de prachtige omgeving in de kop van Drenthe met bossen, vennen, zandvlaktes en gezellige dorpjes. Fiets- en wandelroutes aanwezig. Voor een leuike kampeer vakantie met hond in Drenthe! Ook uw kinderen zullen zich op deze heerlijke camping met honden in Drenthe goed kunnen vermaken.

  • Evensterk honden welkom Drenthe
  • Evensterk honden welkom Drenthe

    Op deze camping in Drenthe zijn honden welkom